Sere Photography
 
ahol Te vagy fókuszban

Kedves Látogató!Bár a fényképezés nem verbális műfaj, és a fotóim úgyis magukért kell, hogy beszéljenek, pár szóban mégis szeretnék bemutatkozni.


Magyarországon születtem és nevelkedtem. Gyermekként vettem kezembe első saját fotó-masinámat, és a fénnyel írás szenvedélye azonnal magával ragadott. Első fényképezőmet rövid időn belül újabb és újabb felszerelés beszerzése követett, ahogy az évek múltával, az állandó tanulásnak és tapasztalatszerzésnek köszönhetően folyamatosan nőttem ki az éppen aktuális technikát.


Az egyetem elvégzése után lehetőségem nyílt Ausztráliában, majd később az USA-ban is dolgoznom, képeznem magam. Így az európain kívül más kontinensek változatos kultúrái is hatással voltak, vannak látásmódomra, munkáimra. Úgy érzem, megtanultam, miként lehet meglátni és bemutatni a személyiséget a bőrmaszk mögött, függetlenül attól, milyen kultúra képviselője kerül a fényképezőm fókuszába.


Több szempontból is szerencsésnek mondhatom magam. Úgy alakult ugyanis az életem, hogy a szerelem egy tüneményes perui lány személyében talált rám. Így sok-sok csodaszép ország megismerését követően most hosszabb időre Peru hihetetlenül gazdag kultúrájából meríthetek inspirációt munkáimhoz, élvezhetem az itt élők vendégszeretetét és szerezhetek számukra örömet fotóimmal.


Ugyanakkor az utazásom költségeivel összemérhető megrendelés(ek) esetén szülőhazám határain belül is vállalok munkát, ráadásul időnként “önként” is hazalátogatok.


Ezért most arra bátorítalak, nézz körül, hisz a portfolióim személyes és céges galériáiban sok látnivalót gyűjtöttem össze. (Az oldalak legjobban Firefox vagy Safari böngészővel élvezhetők, ezért kérlek, amennyiben lehetséges, ezek valamelyikét használd!) Ha ráleltél arra, amit keresel, ha megérintettek a munkáim vagy csak kérdeznél valamit, ne habozz! Írj, hívj, keress meg nyugodtan!
Üdvözlettel:Sere Krisztián

 

Copyright © 2010 - 2015 Sere Photography

Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, így annak egészében vagy részleteiben történő másolása, reprodukálása a jogtulajdonosok írásos engedélye nélkül törvénybe ütközik.

info@serephoto.com